24/05/2023 - Freya gaat wandelend in gesprek met Lebbekenaren

Freya Saeys nodigt Lebbekenaren, jong en oud, uit voor een wandeling. “Ik kijk uit naar deze persoonlijke ontmoetingen en interessante babbels over Lebbeke. Onze inwoners zijn ervaringsdeskundigen en ik wil graag weten hoe zij de toekomst zien. De input plan ik mee te nemen bij de opmaak van ons verkiezingsprogramma voor 2024.

Iedereen met een hart voor Lebbeke is welkom om mee te wandelen met Freya Saeys: inwoners, verenigingen, ondernemers, … maar ook collega’s over politieke partijgrenzen heen.

Wie geïnteresseerd is in een wandeling met Freya, kan zich online of telefonisch inschrijven voor een gepast moment (zie gegevens onderaan). “Bedoeling is om in het centrum en deelgemeenten wandelingen te organiseren. We houden het bewust bij korte wandelingen, zodat het voor iedereen haalbaar is. Er wordt rekening gehouden met rolstoel- of kinderwagenvriendelijke wandelingen. Voor wie stappen moeilijker is, kan er ook gerust een babbelmomentje op een bankje voorzien worden.”

Freya Saeys vindt inspraak en luisteren cruciaal: “Wie met vragen zit kan me steeds aanspreken of een mailtje sturen. Het is belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar inwoners. Ik ben dan ook heel benieuwd welke suggesties voor Lebbeke, Wieze en Denderbelle er tijdens de wandelingen naar voren zullen komen!”

Inschrijven voor een wandeling kan het makkelijkst online via https://docs.google.com/forms/d/1lBw3vtqQUgtRR6xD8X_IT4dYu5TTyW5IDSmoWGfZcy4/edit  Telefonisch kan ook via 0471/78 84 50.