29/01/2014 - Over Freya

Freya fiets
Vlaams Parlementslid in de commissie Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Actief als gemeenteraadslid te Lebbeke.

Freya…

….is overtuigd liberaal, rechtuit en doet aan no-nonsens politiek.

….behoort tot de jonge VLD generatie van Oost-Vlaanderen. Met passie en zin voor realiteit zoekt ze naar oplossingen voor problemen die zich stellen in de samenleving.

….is geboren op 31 januari 1984 te Gent. Al jaar en dag woont ze in het mooie Lebbeke.

….liep school in de Minnestraal te Lebbeke, volgde haar humaniora aan het Sint-Vincentius instituut te Dendermonde en ging vervolgens Geneeskunde studeren aan de Vrije Universiteit Brussel. In 2009 studeerde ze af met grootste onderscheiding.

…ging aan de slag als assistente Gynaecologie-Verloskunde in het OLV ziekenhuis te Aalst. Sinds 2012 is ze als huisarts werkzaam.

….was als kind actief in tal van sport- en jeugdverenigingen (Gidsen Tijl Uilenspiegel, Aquastar, de Academie en tennisclub Hof Ter Burst).

….is Vlaams parlementslid sinds 2014. Ze nam in 2009 deel aan de Vlaamse en in 2010 aan de Federale verkiezingen. Ze was voorzitster van de lokale Jong VLD en zetelde van 2013 tot 2018 in de Lebbeekse OCMW-raad. Momenteel is ze actief als gemeenteraadslid in Lebbeke.

….is dochter van voormalig burgemeester Francois Saeys en Vera Magdaleens. Het liberaal gedachtegoed werd haar met de paplepel meegegeven. Ze is getrouwd en mama van twee prachtige zoontjes, Jules en Jack.

Reacties:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *