Over Freya

Freya Saeys in Vlaams Parlement

Vlaams Parlementslid in de commissie Welzijn, Volksgezondheid en Gezin en in de commissie Wonen, Gelijke Kansen en Armoedebestrijding.
Actief als OCMW-raadslid te Lebbeke.

 

 

 

 

 

 

Freya…

….is overtuigd liberaal, rechtuit en doet aan no-nonsens politiek.

….behoort tot de jonge VLD generatie van Oost-Vlaanderen. Met passie en zin voor realiteit zoekt ze naar oplossingen voor problemen die zich stellen in de samenleving.

….is geboren op 31 januari 1984 te Gent. Al jaar en dag woont ze in het mooie Lebbeke.

….liep school in de Minnestraal te Lebbeke, volgde haar humaniora aan het Sint-Vincentius instituut te Dendermonde en ging vervolgens Geneeskunde studeren aan de Vrije Universiteit Brussel. In 2009 studeerde ze af met grootste onderscheiding.

…ging aan de slag als assistente Gynaecologie-Verloskunde in het OLV ziekenhuis te Aalst. Sinds 2012 is ze als huisarts werkzaam.

….was als kind actief in tal van sport- en jeugdverenigingen (Gidsen Tijl Uilenspiegel, Aquastar, de Academie en tennisclub Hof Ter Burst).

….is Vlaams parlementslid sinds 2014. Ze nam in 2009 deel aan de Vlaamse en in 2010 aan de Federale verkiezingen. Ze is voorzitster van de lokale Jong VLD en sinds 2013 zetelt ze in de Lebbeekse OCMW raad.

….is dochter van Francois Saeys, burgemeester en Vera Magdaleens. Het liberaal gedachtegoed werd haar met de paplepel meegegeven. Ze is getrouwd en sinds 2014 mama van een prachtige zoon, Jules.

 

 

 

Reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>