7/10/2016 - Eerste familie-BBQ tvv kinderkankerfonds groot succes!

5/10/2016 – Op zondag 4 september stond de allereerste familie-BBQ van Vlaams Volksvertegenwoordiger Freya Saeys (Open Vld) op het programma. In het Cultureel Centrum De Biekorf te Lebbeke tekenden meer dan 300 mensen aanwezig voor het gebeuren. De volledige opbrengst wordt integraal geschonken aan het Kinderkankerfonds.

Freya Saeys: “Ik ben zeer tevreden met de opbrengst van 1590,56 euro voor het kinderkankerfonds en wil dan ook alle mensen bedanken die hiertoe hebben bijgedragen. Met dit bedrag kunnen we hopelijk een lichtpuntje zijn in de moeilijke tijden waar deze gezinnen mee geconfronteerd worden. Elke ouder weet dat de gezondheid van een kind gekoesterd moet worden.”

Professor Yves Benoit van Het Kinderkankerfonds: “Wij zijn zeer blij met het initiatief dat hier in Lebbeke werd opgezet. Op dit moment zijn we bezig met een nieuw project, Studio Nona, waarbij we spelbegeleiding aan huis aanbieden zodat zwaar zieke kinderen even kunnen ontsnappen aan hun ziekte. Met het ingezamelde bedrag kunnen we er voor zorgen dat ze even weer kind kunnen zijn.”

Zie ook: http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-lebbeke/freya-schenkt-cheque-aan-kinderkankerfonds-a2906041/