15/09/2020 - Freya op zomerstage in het AZ Maria Middelares!

Op 14 september 2020 mocht Freya een dag op zomerstage dankzij Voka Oost-Vlaanderen. Ze werd uitgenodigd door het AZ Maria Middelares in Gent. Na een uitgebreide kennismaking en rondleiding in het ziekenhuis, ontving Freya er het certificaat voor ondernemend politica.

Het AZ Maria Middelares is een innovatief ziekenhuis in de groene rand van Gent. Ze beschikken over hoogtechnologische infrastructuur en de nieuwste medische uitrusting.

Na een verwelkoming van de algemeen directeur, kreeg Freya een uitgebreide rondleiding doorheen de gebouwen en o.a. de operatiezalen om de infrastructuur wat beter te leren kennen.

Daarna was het tijd om kennis te maken met “Olli”, het zelfrijdende busje dat patiënten van de tramhalte naar de ingang van het gebouw brengt. Een uniek pioniersproject.

“Mooi om te zien hoe het AZ Maria Middelares de voorbije jaren fors investeerde in nieuwe technologie bij de bouw van hun nieuwe campus. Dit creëert een aangename omgeving voor patiënten en zorgpersoneel,” aldus Freya. “Nogmaal een grote dankjewel aan het AZ Maria Middelares voor deze super boeiende dag!”

Blijf steeds op de hoogte van mijn verwezenlijkingen!
Enkele keren per jaar een update in je inbox