3/02/2016 - Maggie De Block op bezoek bij Open Vld Lebbeke

Open Vld Lebbeke organiseerde vorige week naar jaarlijkse gewoonte haar nieuwjaarsreceptie. Dit jaar werd de receptie in een nieuw jasje gestoken met een optreden van Poppenkast Suikerbol en DJ Eddy Del White.  Als gastspreker werd de populaire Maggie De Block, federaal minister van volksgezondheid, uitgenodigd.

Nieuwjaarsreceptie Open Vld Lebbeke verwelkomt meer dan 200 mensen

Maggie kijkt poppenkast bij Open Vld Lebbeke

Open VLD Lebbeke kreeg tijdens zijn nieuwjaarsreceptie federaal minister Maggie De Block over de vloer. De Merchtemse excellentie kon zich, samen met de Vlaams parlementsleden Freya Saeys en Jean-Jacques De Gucht, meteen ook overtuigen van de hoge kwaliteit van het Lebbeeks poppenspel, dit dankzij een optreden van Poppenkast Suikerbol. Om aan te tonen dat Lebbeke ook beweegt, deed de partij een beroep op deejay Eddy Del White.

Na de traditionele speeches werd de avond dansend verdergezet door Maggie De Block en burgemeester François Saeys. Meer dan 200 mensen werden verwelkomd in CC De Biekorf en de nieuwe formule bleek bij iedereen duidelijk in de smaak te vallen. Dit jaar werd immers gekozen voor een vrijdagavond in plaats van de traditionele zondagochtend.

“We zijn erg blij dat we kunnen terugkijken op een geslaagde editie en willen daarom al onze sympathisanten en medewerkers uitdrukkelijk bedanken voor hun steun”, aldus Freya.